Bekijk: voorwaardelijke celstraf geëist tegen vriendin na tragische GHB-dood Lisette

Bekijk: voorwaardelijke celstraf geëist tegen vriendin na tragische GHB-dood Lisette

Wednesday 31 May 2023 om 14:55

Het Openbaar Ministerie (OM) eist een voorwaardelijke celstraf van vier maanden tegen een 30-jarige vrouw uit Heerenveen voor nalatigheid rond de dood van de 26-jarige Lisette Elzinga. Lisette overleed in oktober 2021 na het per ongeluk drinken van een flesje water met pure GHB. De moeder en broer van Lisette uiten hun verdriet in de rechtzaal.

Bekijk: voorwaardelijke celstraf geëist tegen vriendin na tragische GHB-dood Lisette Het Openbaar Ministerie (OM) eist een voorwaardelijke celstraf van vier maanden tegen een 30-jarige vrouw uit Heerenveen voor nalatigheid rond de dood van de 26-jarige Lisette Elzinga. Lisette overleed in oktober 2021 na het per ongeluk drinken van een flesje water met pure GHB. De moeder en broer van Lisette uiten hun verdriet in de rechtzaal. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ernstig ongeval Apeldoorn: jongen (14) en meisje (15) aangereden, vliegen letterlijk door de lucht Bekijk deze video » HEFTIG: doorgeslagen Duitser trapt auto van vriend finaal aan gort (video) Bekijk deze video » ZIEN: Brand bij Efteling-show Raveleijn Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's