Mirthe wordt gezien als de sterkste speler in Een Jaar Van Je Leven!

Mirthe wordt gezien als de sterkste speler in Een Jaar Van Je Leven!

<em>Mirthe</em> wordt gezien als de sterkste speler in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>! De zoveelste ruzie tussen Erik en Moraima Met nog maar zestien deelnemers in Een Jaar Van Je Leven, is de eindstreep in zicht. Babette heeft een goed gesprek met Mirthe en geeft haar meerdere complimenten. "Voor mij ben jij de sterkste vrouwelijke speler, niet Eunice." Ook Moraima deelt deze mening: "Mirthe is de sterkste speler, zij kan alles." Wat dit betekent voor het spel gaan we snel genoeg zien! Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven)
Wednesday 31 May 2023 om 16:20

De zoveelste ruzie tussen Erik en Moraima

Met nog maar zestien deelnemers in Een Jaar Van Je Leven, is de eindstreep in zicht. Babette heeft een goed gesprek met Mirthe en geeft haar meerdere complimenten. "Voor mij ben jij de sterkste vrouwelijke speler, niet Eunice." Ook Moraima deelt deze mening: "Mirthe is de sterkste speler, zij kan alles." Wat dit betekent voor het spel gaan we snel genoeg zien!

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Actuele video's

Meer actuele video's