Shownieuws: verdient Frank Masmeijer een comeback na drugsschandaal?

Shownieuws: verdient Frank Masmeijer een comeback na drugsschandaal?

Thursday 1 June 2023 om 09:20

Nieuwe single Frank Masmeijer: Ga je mee naar de zomer? (video)

Frank Masmeijer raakte in 2014 verwikkeld in een drugsschandaal, hij verdween achter de tralies maar is inmiddels weer op vrije voeten. In de documentaire Gratie: het ware verhaal (binnenkort te zien op Viaplay) vertelt hij uitgebreid zijn verhaal, maar nu wil Frank dit zwarte hoofdstuk van zijn leven afsluiten. Masmeijer is klaar voor een comeback, al keert hij niet terug als presentator op tv. Hij is tegenwoordig te boeken als zanger en heeft een single uitgebracht. De Shownieuws-deskundigen laten weten of zij denken dat hij een comeback verdient of niet…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: verdient Frank Masmeijer een comeback na drugsschandaal? Nieuwe single Frank Masmeijer: Ga je mee naar de zomer? (video) Frank Masmeijer raakte in 2014 verwikkeld in een drugsschandaal, hij verdween achter de tralies maar is inmiddels weer op vrije voeten. In de documentaire Gratie: het ware verhaal (binnenkort te zien op Viaplay) vertelt hij uitgebreid zijn verhaal, maar nu wil Frank dit zwarte hoofdstuk van zijn leven afsluiten. Masmeijer is klaar voor een comeback, al keert hij niet terug als presentator op tv. Hij is tegenwoordig te boeken als zanger en heeft een single uitgebracht. De Shownieuws-deskundigen laten weten of zij denken dat hij een comeback verdient of niet… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Frank Masmeijer: Ga je mee naar de zomer? (video) Bekijk deze video » Zien: hoe kreeg Frank Masmeijer gratie van de koning? Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's