Zien: hoe kreeg Frank Masmeijer gratie van de koning?

Zien: hoe kreeg Frank Masmeijer gratie van de koning?

Nieuwe single Frank Masmeijer: Ga je mee naar de zomer? (video)

Na 7 jaar in de gevangenis te hebben gebromd is Frank Masmeijer weer terug van weggeweest. De ooit zo gevierde televisiepresentator is na zijn carrièreswitch naar drugssmokkelaar, weer terug in de entertainmentindustrie. Met een heus zomerliedje probeert Masmeijer weer het publiek aan zijn zijde te krijgen, maar is dat nog wel mogelijk? En hoe heeft hij zijn gratie van de koning eigenlijk geregeld?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: hoe kreeg <em>Frank Masmeijer</em> gratie van de koning? Nieuwe single Frank Masmeijer: Ga je mee naar de zomer? (video) Na 7 jaar in de gevangenis te hebben gebromd is Frank Masmeijer weer terug van weggeweest. De ooit zo gevierde televisiepresentator is na zijn carrièreswitch naar drugssmokkelaar, weer terug in de entertainmentindustrie. Met een heus zomerliedje probeert Masmeijer weer het publiek aan zijn zijde te krijgen, maar is dat nog wel mogelijk? En hoe heeft hij zijn gratie van de koning eigenlijk geregeld? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel over steekpartij Quincy Promes: poging tot moord? (video) Bekijk deze video » Video: Joran van der Sloot na drugssmokkel tot 2045 in de gevangenis Bekijk deze video » John van den Heuvel over drugshandel Joran van der Sloot: "Redelijk inventief" (video) Bekijk deze video » Video: Kees van der Spek legt uit hoe Joran van der Sloot drugs de gevangenis in smokkelde Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: hoe kreeg Frank Masmeijer gratie van de koning?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV