Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling

Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling

De breuk tussen Nicol Kremers en Peter Gillis leek eerder liefdevol te verlopen, maar het loopt nu uit op een heftige strijd. ‘Nicolleke’ heeft namelijk aan Shownieuws laten weten dat ze alsnog aangifte doet tegen haar steenrijke ex wegens mishandeling.

Lees verder onder de video.

Breaking: <em>Nicol Kremers</em> doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling De breuk tussen Nicol Kremers en Peter Gillis leek eerder liefdevol te verlopen, maar het loopt nu uit op een heftige strijd. ‘Nicolleke’ heeft namelijk aan Shownieuws laten weten dat ze alsnog aangifte doet tegen haar steenrijke ex wegens mishandeling. Lees verder onder de video. Zette Peter Nicol onder druk?Gillis moet 29 augustus voorkomen, omdat hij ongeveer een jaar geleden zijn toenmalige vriendin zou hebben mishandeld. Nicol heeft in eerste instantie geen aangifte gedaan maar het incident kwam aan het licht door een 112-melding. Nicol gaat nu alsnog aangifte doen omdat ze destijds ‘onder druk van Peter’ die aangifte zou hebben ingetrokken. Er zijn foto’s van een gewonde Nicol en er zouden geluidsopnames van 20 minuten zijn van het geweldsincident. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Steven is de nieuwe liefde van Nicol Kremers, bekijk de beelden Bekijk deze video » Shownieuws: Wendy, nieuwe vriendin Peter Gillis, en Nicol deden het met dezelfde man Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zette Peter Nicol onder druk?
Gillis moet 29 augustus voorkomen, omdat hij ongeveer een jaar geleden zijn toenmalige vriendin zou hebben mishandeld. Nicol heeft in eerste instantie geen aangifte gedaan maar het incident kwam aan het licht door een 112-melding. Nicol gaat nu alsnog aangifte doen omdat ze destijds ‘onder druk van Peter’ die aangifte zou hebben ingetrokken. Er zijn foto’s van een gewonde Nicol en er zouden geluidsopnames van 20 minuten zijn van het geweldsincident.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV