Steven is de nieuwe liefde van Nicol Kremers, bekijk de beelden

Steven is de nieuwe liefde van Nicol Kremers, bekijk de beelden

Tuesday 30 May 2023 om 09:39

Na Peter Gillis is nu ook Nicol Kremers weer gelukkig in de liefde. Peter is smoorverliefd op Wendy van Hout, en Nicol heeft een oogje op Steven. De Engelssprekende man is dol op Kremers: "Nicol is een kwetsbare en sterke vrouw." Zie de eerste kiekjes van Nicol en Steven samen in de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Steven is de nieuwe liefde van <em>Nicol Kremers</em>, bekijk de beelden Na Peter Gillis is nu ook Nicol Kremers weer gelukkig in de liefde. Peter is smoorverliefd op Wendy van Hout, en Nicol heeft een oogje op Steven. De Engelssprekende man is dol op Kremers: "Nicol is een kwetsbare en sterke vrouw." Zie de eerste kiekjes van Nicol en Steven samen in de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. Woedende PeterPeter Gillis, die weer te zien is in een nieuw seizoen Massa is Kassa komt vaak negatief in het nieuws en toch is hij weer op de buis. Verslaggever Jeroen Holtrop liet vorige week weten dat erg vreemd te vinden: "Jij kan blijkbaar alles maken", zegt Jeroen tegen een woedende Peter. Een nieuw seizoen van Massa is Kassa start dinsdag 23 mei. Vanaf dan is Massa is Kassa elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6.
Show :

Woedende Peter
Peter Gillis, die weer te zien is in een nieuw seizoen Massa is Kassa komt vaak negatief in het nieuws en toch is hij weer op de buis. Verslaggever Jeroen Holtrop liet vorige week weten dat erg vreemd te vinden: "Jij kan blijkbaar alles maken", zegt Jeroen tegen een woedende Peter.

Een nieuw seizoen van Massa is Kassa start dinsdag 23 mei. Vanaf dan is Massa is Kassa elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's