René van der Gijp over Peter Gillis: 'Je zit je te schamen voor die man' (Vandaag Inside)

René van der Gijp over Peter Gillis: 'Je zit je te schamen voor die man' (Vandaag Inside)

Thursday 1 June 2023 om 08:26

“Je zit je bijna te schamen voor die man”, zegt René van der Gijp over Peter Gillis in Vandaag Inside. Woensdagavond wordt er in de populaire talkshow gepraat over de realityshow van Peter Gillis en dat is niet alleen maar positief. "Aan die man is alles fout", zegt René.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 31 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> over <em>Peter Gillis</em>: 'Je zit je te schamen voor die man' <em>(Vandaag Inside)</em> “Je zit je bijna te schamen voor die man”, zegt René van der Gijp over Peter Gillis in Vandaag Inside. Woensdagavond wordt er in de populaire talkshow gepraat over de realityshow van Peter Gillis en dat is niet alleen maar positief. "Aan die man is alles fout", zegt René. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 31 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. ZIEN: Peter Gillis en Wendy vieren de liefde in Maastricht Bekijk deze video » Shownieuws: Wendy, nieuwe vriendin Peter Gillis, en Nicol deden het met dezelfde man Bekijk deze video » Massa is kassa: Peter stelt Wendy voor aan zijn kinderen Bekijk deze video » Romantisch: Peter Gillis geeft gesigneerde biografie van zichzelf cadeau aan vriendin Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's