Wat is het geheim van een goede cliffhanger? 'Speciaal voor vrouwen' (Jinek)

Wat is het geheim van een goede cliffhanger? 'Speciaal voor vrouwen' (Jinek)

Donderdag 1 juni 2023 om 11:08

23 jaar geleden hing Tanja Tess in Goede Tijden Slechte Tijden aan een klif, dat was wel een hele letterlijke cliffhanger. Maar wat maakt een cliffhanger zo bijzonder? Woensdagavond in Jinek wordt er uitgebreid gepraat over het doel van cliffhangers. "Het helpt heel goed om een trouw kijkers publiek te behouden" zegt Dan Hassler-Forest.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Wat is het geheim van een goede cliffhanger? 'Speciaal voor vrouwen' <em>(Jinek)</em> 23 jaar geleden hing Tanja Tess in Goede Tijden Slechte Tijden aan een klif, dat was wel een hele letterlijke cliffhanger. Maar wat maakt een cliffhanger zo bijzonder? Woensdagavond in Jinek wordt er uitgebreid gepraat over het doel van cliffhangers. "Het helpt heel goed om een trouw kijkers publiek te behouden" zegt Dan Hassler-Forest. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Ferri Somogyi over de beste cliffhanger ooit bij GTST: 'Het is niet normaal wat je ziet!' Bekijk deze video » Rob Goossens in RTL Boulevard: 'GTST populairder dan andere streamingdienst-series' Bekijk deze video » De ultieme GTST-cliffhanger top 10: 'Dit seizoen is de beste cliffhanger tot nu toe!' Bekijk deze video »
TV :
Wat is het geheim van een goede cliffhanger? 'Speciaal voor vrouwen' (Jinek)


Actuele video's

Meer actuele video's