ZIEN: Andre en Monique voor de rechter wegens vakantie buiten schoolvakantie

ZIEN: Andre en Monique voor de rechter wegens vakantie buiten schoolvakantie

Donderdag 1 juni 2023 om 16:44

Andre Hazes en Monique Westenberg moeten voor de rechter verschijnen, omdat ze geen toestemming hadden om buiten de schoolvakantie op vakantie te gaan met hun zoontje. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) van Rotterdam na berichtgeving van het juicechannel van Yvonne Coldeweijer.

ZIEN: <em>Andre en Monique</em> voor de rechter wegens vakantie buiten schoolvakantie Andre Hazes en Monique Westenberg moeten voor de rechter verschijnen, omdat ze geen toestemming hadden om buiten de schoolvakantie op vakantie te gaan met hun zoontje. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) van Rotterdam na berichtgeving van het juicechannel van Yvonne Coldeweijer. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Monique Westenberg heeft een flinke snurker in bed liggen Bekijk deze video » 'Neppe' Monique Westenberg gesloopt op Instagram: 'Verschrikkelijk' & 'Je leven is één grote reclamespot' Bekijk deze video » Zien: André Hazes onder vuur door leerplichtzaak! Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's