'Neppe' Monique Westenberg gesloopt op Instagram: 'Verschrikkelijk' & 'Je leven is één grote reclamespot'

'Neppe' Monique Westenberg gesloopt op Instagram: 'Verschrikkelijk' & 'Je leven is één grote reclamespot'

'Neppe' <em>Monique Westenberg</em> gesloopt op Instagram: 'Verschrikkelijk' &amp; 'Je leven is één grote reclamespot' Monique Westenberg, beter bekend als de steeds terugkerende ex van André Hazes, bracht de afgelopen dagen met een paar vriendinnen door in Rome. Beelden daarvan werden uiteraard veelvuldig gedeeld op haar Instagrampagina, al haar volgers moeten immers zien hoe leuk ze het wel niet heeft en daarnaast moet er natuurlijk ook wat geld worden verdiend met wat reclamelinks. 'Wat nep'Waar de vrolijke gekleurde jurken die Westenberg en haar vriendinnen dragen op flink wat lof kunnen rekenen zijn er ook nogal wat mensen die de foto's en video's maar niks vinden: 'Verschrikkelijk', zegt ene Ingkuper. Ook Angelique Vermolen reageert: 'Pfff wat nep.' Beppie277 vindt het allemaal maar gemaakt en Ron Brands zegt: 'Jouw leven bestaat toch uit 1 grote reclamespot.....of niet????' En ook Corine vindt het niks: 'Proberen gooische moeders na te doen.' Beelden van het tripje van Monique en alle reacties zie je hieronder. Hierboven zie je hoe ze onlangs hintte op een hete nacht met André. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) Bekijk ook Steven is de nieuwe liefde van Nicol Kremers, bekijk de beelden Bekijk deze video » Massa is kassa: Peter stelt Wendy voor aan zijn kinderen Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik kijk hier ZO tegenop' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Monique Westenberg, beter bekend als de steeds terugkerende ex van André Hazes, bracht de afgelopen dagen met een paar vriendinnen door in Rome. Beelden daarvan werden uiteraard veelvuldig gedeeld op haar Instagrampagina, al haar volgers moeten immers zien hoe leuk ze het wel niet heeft en daarnaast moet er natuurlijk ook wat geld worden verdiend met wat reclamelinks.

'Wat nep'
Waar de vrolijke gekleurde jurken die Westenberg en haar vriendinnen dragen op flink wat lof kunnen rekenen zijn er ook nogal wat mensen die de foto's en video's maar niks vinden: 'Verschrikkelijk', zegt ene Ingkuper. Ook Angelique Vermolen reageert: 'Pfff wat nep.' Beppie277 vindt het allemaal maar gemaakt en Ron Brands zegt: 'Jouw leven bestaat toch uit 1 grote reclamespot.....of niet????' En ook Corine vindt het niks: 'Proberen gooische moeders na te doen.'

Beelden van het tripje van Monique en alle reacties zie je hieronder. Hierboven zie je hoe ze onlangs hintte op een hete nacht met André.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV