Johan Derksen: 'Allemaal zonen van één vader? Heb ik mijn bedenkingen over' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Allemaal zonen van één vader? Heb ik mijn bedenkingen over' (Vandaag Inside)

Vrijdag 2 juni 2023 om 08:59

In de voorlaatste uitzending van Vandaag Inside, de talkshow gaat na vrijdagavond met zomerstop, trok Johan Derksen nog even van leer tegen de ChristenUnie: 'Die hebben een nieuwe mevrouw, Bikker, die ten strijde gaat met de bijbel in haar hand. Ik las dat we allemaal, over de hele wereld, zonen van één vader zijn. Nou... daar heb ik mijn bedenkingen over.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Allemaal zonen van één vader? Heb ik mijn bedenkingen over' (<em>Vandaag Inside</em>) In de voorlaatste uitzending van Vandaag Inside, de talkshow gaat na vrijdagavond met zomerstop, trok Johan Derksen nog even van leer tegen de ChristenUnie: 'Die hebben een nieuwe mevrouw, Bikker, die ten strijde gaat met de bijbel in haar hand. Ik las dat we allemaal, over de hele wereld, zonen van één vader zijn. Nou... daar heb ik mijn bedenkingen over.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Peter Gillis reageert op aangifte Nicol Kremers, wegens mishandeling Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's