Einde Een Jaar Van Je Leven voor Wendy? ‘Ik wil gewoon naar huis’

Einde Een Jaar Van Je Leven voor Wendy? ‘Ik wil gewoon naar huis’

Einde <em>Een Jaar Van Je Leven</em> voor Wendy? ‘Ik wil gewoon naar huis’ Zien: De zoveelste ruzie tussen Erik en Moraima Wendy heeft het zwaar in Een Jaar Van Je Leven. Ze mist haar kinderen, maar ook haar ouders en zus. “Ik wil gewoon naar huis. Ik vind het echt niet leuk meer. Ik vind het zo verschrikkelijk.” Wendy zit net als alle andere overgebleven deelnemers al sinds september 2022 opgesloten in de loods. Kan ze het nog een paar maanden volhouden of besluit ze om naar huis te gaan en de enorme geldprijs te laten liggen? Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven)
Vrijdag 2 juni 2023 om 14:51

Zien: De zoveelste ruzie tussen Erik en Moraima

Wendy heeft het zwaar in Een Jaar Van Je Leven. Ze mist haar kinderen, maar ook haar ouders en zus. “Ik wil gewoon naar huis. Ik vind het echt niet leuk meer. Ik vind het zo verschrikkelijk.” Wendy zit net als alle andere overgebleven deelnemers al sinds september 2022 opgesloten in de loods. Kan ze het nog een paar maanden volhouden of besluit ze om naar huis te gaan en de enorme geldprijs te laten liggen?

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's