Waarom gaan we niet vaker?: Peter Pannekoek onthult zeer ‘oncharmant’ wc-ritueel

Waarom gaan we niet vaker?: Peter Pannekoek onthult zeer ‘oncharmant’ wc-ritueel

<em>Waarom gaan we niet vaker?</em>: Peter Pannekoek onthult zeer ‘oncharmant’ wc-ritueel In zijn cultuurprogramma Waarom gaan we niet vaker? komt Peter Pannekoek met een nogal bijzondere onthulling. De cabaretier moet namelijk net als Hans Kesting veel naar de wc voordat een optreden begint. Maar dit ritueel loopt een beetje uit de hand. “Ik ga denk ik twintig keer naar de wc voordat ik op ga. Ik heb bijna het idee soms, heel oncharmant, dat ik mijn lul als een soort uier van een koe uitknijp dat elke druppel eruit moet zijn. Dat is niet normaal.” Bekijk het fragment van Waarom gaan we niet vaker? hieronder. Waarom gaan we niet vaker? is elke woensdag om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt Waarom gaan we niet vaker? terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Bekijk ook Bij Van Duin op de achterbank: Peter Pannekoek wilde rijbewijs na gênante treinreizen Bekijk deze video » Peter Pannekoek in Dit Was Het Nieuws: 'ik dacht echt dat ik schurft had' Bekijk deze video »
Friday 2 June 2023 om 15:44

In zijn cultuurprogramma Waarom gaan we niet vaker? komt Peter Pannekoek met een nogal bijzondere onthulling. De cabaretier moet namelijk net als Hans Kesting veel naar de wc voordat een optreden begint. Maar dit ritueel loopt een beetje uit de hand. “Ik ga denk ik twintig keer naar de wc voordat ik op ga. Ik heb bijna het idee soms, heel oncharmant, dat ik mijn lul als een soort uier van een koe uitknijp dat elke druppel eruit moet zijn. Dat is niet normaal.”

Bekijk het fragment van Waarom gaan we niet vaker? hieronder.

Waarom gaan we niet vaker? is elke woensdag om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt Waarom gaan we niet vaker? terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's