Inspiratiebron Intouchables, Philippe Pozzo di Borgo, overleden

Inspiratiebron Intouchables, Philippe Pozzo di Borgo, overleden

Inspiratiebron <em>Intouchables</em>, Philippe Pozzo di Borgo, overleden Het verhaal van twee mannen die elkaar normaal nooit ontmoet zouden hebben. Intouchables werd een ware filmlegende, een ontroerend verhaal over een rijke man die verlamd raakte en daarmee een bijzondere connectie kreeg met zijn minderbedeelde verzorger. OverlijdenVrijdag is de man waar de film op gebaseerd was, de Franse zakenman Philippe Pozzo di Borgo, overleden op 72-jarige leeftijd. Zijn overlijden werd op Twitter bekendgemaakt door de regisseur van de film, Eric Toledano. EerbetoonOmar Sy, die in de film de verzorger speelde, herdenkt de zakenman op Instagram. Philippe Pozzo di Borgo overleed in het ziekenhuis in Marrakesh. Hij is 72 jaar oud geworden. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omar Sy (@omarsyofficial) Bekijk ook Zien: Metropole Orkest speelt 'Fly' uit de film Intouchables live bij Renze op zondag Bekijk deze video » Zien: Ludovico Einaudi speelt 'Fly' uit Intouchables voor studenten in College Tour Bekijk deze video »
Nieuws :
Inspiratiebron Intouchables, Philippe Pozzo di Borgo, overleden
Zaterdag 3 juni 2023 om 12:07

Het verhaal van twee mannen die elkaar normaal nooit ontmoet zouden hebben. Intouchables werd een ware filmlegende, een ontroerend verhaal over een rijke man die verlamd raakte en daarmee een bijzondere connectie kreeg met zijn minderbedeelde verzorger.

Overlijden
Vrijdag is de man waar de film op gebaseerd was, de Franse zakenman Philippe Pozzo di Borgo, overleden op 72-jarige leeftijd. Zijn overlijden werd op Twitter bekendgemaakt door de regisseur van de film, Eric Toledano.

Eerbetoon
Omar Sy, die in de film de verzorger speelde, herdenkt de zakenman op Instagram. Philippe Pozzo di Borgo overleed in het ziekenhuis in Marrakesh. Hij is 72 jaar oud geworden.

Actuele video's

Meer actuele video's