Bewoners in shock door Joan Muyskenweg-brand: "Trouwjurk, ringen, alles weg"

Bewoners in shock door Joan Muyskenweg-brand: "Trouwjurk, ringen, alles weg"

Bewoners in shock door <em>Joan Muyskenweg</em>-brand: &quot;Trouwjurk, ringen, alles weg&quot; De bewoners zijn nog in shock door de brand bij een appartementencomplex aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam-Oost. Zie het Hart van Nederland-fragment hierboven. "Kat aan het zuurstof""Trouwjurk, ringen alles is in vuur opgegaan", zegt een bewoner tegen Hart van Nederland. "Maar dat zijn allemaal materialistische dingen, dus daar komen we wel uit", voegt hij hieraan toe. Een vrouw vertelt dat haar kat met de dierenambulance mee is gegaan: "Die zit aan het zuurstof, maar die leeft nog. Daar ben ik blij om." Bekijk hierboven het Hart van Nederland-fragment met de Amsterdammers aan het woord over de brand.
Nieuws :
Sunday 4 June 2023 om 14:38

De bewoners zijn nog in shock door de brand bij een appartementencomplex aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam-Oost. Zie het Hart van Nederland-fragment hierboven.

"Kat aan het zuurstof"
"Trouwjurk, ringen alles is in vuur opgegaan", zegt een bewoner tegen Hart van Nederland. "Maar dat zijn allemaal materialistische dingen, dus daar komen we wel uit", voegt hij hieraan toe. Een vrouw vertelt dat haar kat met de dierenambulance mee is gegaan: "Die zit aan het zuurstof, maar die leeft nog. Daar ben ik blij om."

Bekijk hierboven het Hart van Nederland-fragment met de Amsterdammers aan het woord over de brand.

Actuele video's

Meer actuele video's