Hart van Nederland: pizzabezorger (17) botst op passerende trein en overlijdt (video)

Hart van Nederland: pizzabezorger (17) botst op passerende trein en overlijdt (video)

<em>Hart van Nederland</em>: pizzabezorger (17) botst op passerende trein en overlijdt (video) Een 17-jarige jongen is overleden doordat hij met zijn scooter op een passerende trein botste in Emmen, meldt Hart van Nederland. BezorgerHet gaat om een pizzabezorger van New York Pizza. De politie onderzoekt hoe de botsing precies heeft kunnen gebeuren. Vanwege de aanrijding rijden er momenteel geen treinen tussen Emmen en Emmen Zuid, meldt de NS. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Brand bij Efteling-show Raveleijn Bekijk deze video » Zien: Grote kettingbotsing op A67, zeven auto's betrokken Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een 17-jarige jongen is overleden doordat hij met zijn scooter op een passerende trein botste in Emmen, meldt Hart van Nederland.

Bezorger
Het gaat om een pizzabezorger van New York Pizza. De politie onderzoekt hoe de botsing precies heeft kunnen gebeuren. Vanwege de aanrijding rijden er momenteel geen treinen tussen Emmen en Emmen Zuid, meldt de NS.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's