Video: wanneer rijden de treinen rond Amsterdam weer?

Video: wanneer rijden de treinen rond Amsterdam weer?

Video: wanneer rijden de treinen rond <em>Amsterdam</em> weer? Het treinverkeer rond Amsterdam en Schiphol ligt ook maandagochtend nog plat, Dit komt door een aanhoudende IT-storing bij de verkeersleiding van ProRail in Amsterdam. "Her en der in het land kan ook nog een trein uitvallen", waarschuwt Oscar van Elferen, woordvoerder van de NS. ThuiswerkenOscar laat weten: "We hebben nog steeds te maken met dezelfde storing als gisteravond. Alle schermen zijn bij ProRail op zwart gegaan." Het advies van Oscar aan de reizigers die naar Amsterdam moeten: "Zoek ander vervoer of werk thuis." Wanneer de treinen weer gaan rijden, daar kan Oscar van Elferen nog niets over zeggen. Bekijk ook Video: treinstoring gooit roet in het eten voor Nederlandse concertgangers Harry Styles Bekijk deze video » Hart van Nederland: pizzabezorger (17) botst op passerende trein en overlijdt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: wanneer rijden de treinen rond Amsterdam weer?
Monday 5 June 2023 om 09:36

Het treinverkeer rond Amsterdam en Schiphol ligt ook maandagochtend nog plat, Dit komt door een aanhoudende IT-storing bij de verkeersleiding van ProRail in Amsterdam. "Her en der in het land kan ook nog een trein uitvallen", waarschuwt Oscar van Elferen, woordvoerder van de NS.

Thuiswerken
Oscar laat weten: "We hebben nog steeds te maken met dezelfde storing als gisteravond. Alle schermen zijn bij ProRail op zwart gegaan." Het advies van Oscar aan de reizigers die naar Amsterdam moeten: "Zoek ander vervoer of werk thuis." Wanneer de treinen weer gaan rijden, daar kan Oscar van Elferen nog niets over zeggen.

Actuele video's

Meer actuele video's