Maandag in Chateau Meiland: Vivé zet haar eerste stapjes

Maandag in Chateau Meiland: Vivé zet haar eerste stapjes

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Vivé zet haar eerste stapjes Eerder zagen hoe Maxime Meiland en Leroy voor bedtijd een hoop lol beleven met de kleine Vivé. Stoeipartijen met af en toe een klap in je gezicht van Vivé, daar moet je niet gek van opkijken. Het meisje groeit als kool en wandelt al door het huis heen. Kijk d'r gaanVanavond, maandag 5 juni, zien we in Chateau Meiland hoe kleine Vivé haar eerste stapjes zet. Mama Maxime is apetrots: "Kijk d'r gaan dan, met haar koekje in d'r hand!" Martien Meiland deelt vandaag op zijn Instagram een fragment, bekijk de beelden hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Eerder zagen hoe Maxime Meiland en Leroy voor bedtijd een hoop lol beleven met de kleine Vivé. Stoeipartijen met af en toe een klap in je gezicht van Vivé, daar moet je niet gek van opkijken. Het meisje groeit als kool en wandelt al door het huis heen.

Kijk d'r gaan
Vanavond, maandag 5 juni, zien we in Chateau Meiland hoe kleine Vivé haar eerste stapjes zet. Mama Maxime is apetrots: "Kijk d'r gaan dan, met haar koekje in d'r hand!" Martien Meiland deelt vandaag op zijn Instagram een fragment, bekijk de beelden hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV