Martien Meiland in de stress tijdens behangcursus: 'Gaat helemaal mis' (video)

Martien Meiland in de stress tijdens behangcursus: 'Gaat helemaal mis' (video)

Maandag 5 juni 2023 om 21:56

<em>Martien Meiland</em> in de stress tijdens behangcursus: 'Gaat helemaal mis' (video) Hierboven zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 5 juni. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. De gemoederen lopen hoog op bij de familie Meiland. Het beste recept voor een betere sfeer is om de aandacht ergens anders op te focussen. Ze gaan behang en verf uitzoeken voor het pension. En ze zetten hun beste beentje voor tijdens de behangles. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hierboven zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 5 juni. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

De gemoederen lopen hoog op bij de familie Meiland. Het beste recept voor een betere sfeer is om de aandacht ergens anders op te focussen. Ze gaan behang en verf uitzoeken voor het pension. En ze zetten hun beste beentje voor tijdens de behangles.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's