Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er wordt wederom flink geklust in Chateau Meiland, maar er is ook tijd om even terug te blikken op het heftige verleden van Maxime. Je ziet het maandag 5 juni in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in Chateau Meiland: Vivé zet haar eerste stapjes Bekijk deze video » Martien Meiland woedend op Erica door kapotte trekker: "Gister nieuw gekocht!" Bekijk deze video » Ook huis Montana nog niet afTussen al het sloopwerk in het pension Code Rosé door maakt de familie een dagje vrij om Montana te helpen in haar nieuwe huis. Er moet worden gepoetst en daar komen heel wat uitdagingen bij kijken, want ook het huis van Montana is nog niet helemaal af. Met een lekkage als gevolg, waar iedereen elkaar de schuld van geeft. Gelukkig kunnen ze ook met het interieur aan de slag, want de nieuwe gordijnen zijn klaar. Maar of dit proces in een keer goed gaat… Maxime open over een zware tijdVervolgens komt de harde realiteit van het pension weer om de hoek kijken, ze moeten nog steeds slopen, slopen, slopen. De Meilandjes vinden het soms moeilijk om de moed erin te houden als de familie ziet hoeveel er nog moet gebeuren. Maar er is ook reden voor een feestje: het boek van Maxime is af en er moeten er heel veel gesigneerd worden. Erica en Maxime kijken, tussen het handtekeningen zetten, terug op de tijd waarin het Maxime het heel zwaar had.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Er wordt wederom flink geklust in Chateau Meiland, maar er is ook tijd om even terug te blikken op het heftige verleden van Maxime. Je ziet het maandag 5 juni in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland.

Ook huis Montana nog niet af
Tussen al het sloopwerk in het pension Code Rosé door maakt de familie een dagje vrij om Montana te helpen in haar nieuwe huis. Er moet worden gepoetst en daar komen heel wat uitdagingen bij kijken, want ook het huis van Montana is nog niet helemaal af. Met een lekkage als gevolg, waar iedereen elkaar de schuld van geeft. Gelukkig kunnen ze ook met het interieur aan de slag, want de nieuwe gordijnen zijn klaar. Maar of dit proces in een keer goed gaat…

Maxime open over een zware tijd
Vervolgens komt de harde realiteit van het pension weer om de hoek kijken, ze moeten nog steeds slopen, slopen, slopen. De Meilandjes vinden het soms moeilijk om de moed erin te houden als de familie ziet hoeveel er nog moet gebeuren. Maar er is ook reden voor een feestje: het boek van Maxime is af en er moeten er heel veel gesigneerd worden. Erica en Maxime kijken, tussen het handtekeningen zetten, terug op de tijd waarin het Maxime het heel zwaar had.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV