Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag 7 juni is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst. Raven ontvangt deze keer Geraldine Kemper en Hanna van Vliet op de boerderij. Alle fragmenten uit deze uitzending Geraldine Kemper openhartig over verleden met haar vader, 'hij was verslaafd aan dat bruine spul' Bekijk deze video » Hooimijn bouwenIn Boerderij van Dorst is het de bedoeling dat de BN’ers niet alleen gezellig langskomen om te kletsen, ze moeten ook de handen uit de mouwen steken. Met de dieren, op de akker en met de planten moet van alles en nog wat gebeuren. In de derde aflevering van het seizoen komen presentatrice Geraldine Kemper en actrice Hanna van Vliet langs om een handje te helpen. Ze helpen Raven bij het bouwen van een hooimijt. S10 en Bram KrikkeIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst kwamen Theo Maassen en Arnon Grunberg op bezoek. De schrijver vertelde onder meer over zijn korte carrière als gigolo. Een week later bezochten Janny van der Heijden en Sor (Rosario Mussendijk) de boerderij van Raven. Later komen S10 en Bram Krikke nog logeren.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 7 juni 2023 om 21:13

Woensdag 7 juni is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst. Raven ontvangt deze keer Geraldine Kemper en Hanna van Vliet op de boerderij.

Hooimijn bouwen
In Boerderij van Dorst is het de bedoeling dat de BN’ers niet alleen gezellig langskomen om te kletsen, ze moeten ook de handen uit de mouwen steken. Met de dieren, op de akker en met de planten moet van alles en nog wat gebeuren. In de derde aflevering van het seizoen komen presentatrice Geraldine Kemper en actrice Hanna van Vliet langs om een handje te helpen. Ze helpen Raven bij het bouwen van een hooimijt.

S10 en Bram Krikke
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst kwamen Theo Maassen en Arnon Grunberg op bezoek. De schrijver vertelde onder meer over zijn korte carrière als gigolo. Een week later bezochten Janny van der Heijden en Sor (Rosario Mussendijk) de boerderij van Raven. Later komen S10 en Bram Krikke nog logeren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Actuele video's

Meer actuele video's