Geraldine Kemper openhartig over verleden met haar vader, 'hij was verslaafd aan dat bruine spul'

Geraldine Kemper openhartig over verleden met haar vader, 'hij was verslaafd aan dat bruine spul'

<em>Geraldine Kemper</em> openhartig over verleden met haar vader, 'hij was verslaafd aan dat bruine spul' Zie hierboven: Geraldine Kemper vergat familie te vertellen dat ze finalist is (Perfecte Plaatje) Presentatrice Geraldine Kemper was te gast bij het programma Boerderij Van Dorst. Ze vertelt hierin openhartig over haar verleden en haar gezin, 'we zijn met z'n drietjes opgegroeid, mijn moeder, mijn zusje en ik'. Raven is benieuwd naar de reden van het vertrek van Geraldine's vader. Verslaafd"Ik heb het heel lang niet gezegd maar mijn vader is vorig jaar overleden, hij was verslaafd aan het bruine spul, heroïne", vertelt Geraldine. Op haar vijfde vertrok haar vader en Geraldine hoorde achteraf pas alle verhalen omtrent haar vader. Bekijk het fragment BNNVARA hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw en Simone Weimans in Boerderij van Dorst: ‘Ik moet bijna kotsen’ Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Raven lacht Arnon Grünberg uit omdat hij gigolo wilde worden Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Sor en Raven lachen om ‘ASS’ in hun leven Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Raven wil weten of single Janny van der Heijden seks mist Bekijk deze video »
TV :
Geraldine Kemper openhartig over verleden met haar vader, 'hij was verslaafd aan dat bruine spul'
Vrijdag 9 juni 2023 om 11:20

Zie hierboven: Geraldine Kemper vergat familie te vertellen dat ze finalist is (Perfecte Plaatje)

Presentatrice Geraldine Kemper was te gast bij het programma Boerderij Van Dorst. Ze vertelt hierin openhartig over haar verleden en haar gezin, 'we zijn met z'n drietjes opgegroeid, mijn moeder, mijn zusje en ik'. Raven is benieuwd naar de reden van het vertrek van Geraldine's vader.

Verslaafd
"Ik heb het heel lang niet gezegd maar mijn vader is vorig jaar overleden, hij was verslaafd aan het bruine spul, heroïne", vertelt Geraldine. Op haar vijfde vertrok haar vader en Geraldine hoorde achteraf pas alle verhalen omtrent haar vader.

Bekijk het fragment BNNVARA hieronder.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's