Suzan (van Freek) heeft black-out bij Jinek en vergeet eigen liedje: ‘Volledige paniek’

Suzan (van Freek) heeft black-out bij Jinek en vergeet eigen liedje: ‘Volledige paniek’

Suzan (van Freek) heeft black-out bij <em>Jinek</em> en vergeet eigen liedje: ‘Volledige paniek’ In de video hierboven zie je een optreden van Suzan & Freek op Koningsdag 2023. De kijkers van de talkshow Jinek moesten woensdagavond even geduld hebben bij het optreden van Suzan en Freek. Suzan kreeg namelijk een black-out en had even geen idee meer wat ze moest gaan zingen. Met een snel overleg sleept Freek zijn geliefde erdoorheen en begint het optreden met Goud alsnog. ‘Complete brain freeze’Suzan laat op social media weten dat ze een ‘complete brain freeze’ had en herinneringen van haarzelf als verlegen meisje van vroeger komen naar boven. “Ik had even géén idee wat ik hier kwam doen, welke tekst ik moest gaan zingen en of ik nou Suzan of Freek was. Ik lachte het weg maar in m’n hoofd was ik in volledige paniek.” Bekijk de beelden van Suzans black-out bij Jinek hieronder. Je kunt deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek) Hilarische beelden: Suzan & Freek spelen met filters Bekijk deze video » Na twee maanden staan Freek & Suzan weer op het podium (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Talkshow :
Suzan (van Freek) heeft black-out bij Jinek en vergeet eigen liedje: ‘Volledige paniek’
Donderdag 8 juni 2023 om 09:12

In de video hierboven zie je een optreden van Suzan & Freek op Koningsdag 2023.

De kijkers van de talkshow Jinek moesten woensdagavond even geduld hebben bij het optreden van Suzan en Freek. Suzan kreeg namelijk een black-out en had even geen idee meer wat ze moest gaan zingen. Met een snel overleg sleept Freek zijn geliefde erdoorheen en begint het optreden met Goud alsnog.

‘Complete brain freeze’
Suzan laat op social media weten dat ze een ‘complete brain freeze’ had en herinneringen van haarzelf als verlegen meisje van vroeger komen naar boven. “Ik had even géén idee wat ik hier kwam doen, welke tekst ik moest gaan zingen en of ik nou Suzan of Freek was. Ik lachte het weg maar in m’n hoofd was ik in volledige paniek.”

Bekijk de beelden van Suzans black-out bij Jinek hieronder. Je kunt deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's