Dinsdag in Jinek: alles over de nieuwe advocaat van Taghi gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Jinek: alles over de nieuwe advocaat van Taghi gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-06-07 22:11:00
Nieuw

Uitzending van Jinek gemist? De gasten van Jinek van woensdag 7 juni:

  • Ridouan Taghi heeft een nieuwe advocaat. Michael Ruperti neemt het stokje over van Inez Weski, die vanwege haar arrestatie de verdediging van Taghi neerlegde. In Jinek praat rechtbankverslaggever Saskia Belleman ons bij.

  • Premier Rutte ligt onder vuur tijdens het debat over het rapport van de parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Voor Groningers moet er nu wat veranderen, maar wat gaat de politiek doen? Joost Vullings, politiek commentator van EenVandaag, was de hele dag in Den Haag en praat ons bij

  • De gevaarlijke bastaardsatijnrups rukt op en die kan onze strandbezoeken de komende dagen flink verpesten. Hoe je deze zonnige periode door gaat komen zonder extreme jeuk of erger, vertelt Mátyás Bittenbinder

  • Heel Nederland reageert geschokt als Kees van der Spek in oktober onthult dat er sprake zou zijn van mismatches bij het programma Spoorloos. Nu willen 4 spoorloos-gedupeerden een schadevergoeding van KRO-NCRV. Strafrechtadvocaat Annemiek van Spanje en gedupeerde Yaneth Palacio Menger leggen uit waarom.

  • Suzan en Freek deden drie weken lang inspiratie op in muzikale steden in Amerika. Terug op Nederlandse bodem lanceren ze hun nieuwe zomerse single ‘Nooit Meer Regen’. Vanavond vertellen ze in Jinek over de bijzondere reis en treden ze maar liefst drie keer op.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws