De moeite waard?!: met deze metamorfose werd bijna 250.000 winst gemaakt

De moeite waard?!: met deze metamorfose werd bijna 250.000 winst gemaakt

<em>De moeite waard?!</em>: met deze metamorfose werd bijna 250.000 winst gemaakt In De moeite waard?! draait het allemaal om flippen, het opknappen van een woning en vervolgens bij de verkoop hopelijk winst maken. In de aflevering van dinsdag kon je zien hoe Majoke een huis in Boekelo kocht voor 475.000 euro. Samen met haar zoon ging ze aan de slag en maakte ze er een prachtige woning van, na de verbouwing kreeg ze een bod van 720.375,88 euro. Bekijk de metamorfose van De moeite waard?! hieronder. De moeite waard?! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De moeite waard?! terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) ‘Kopen Zonder Kijken, Gesetteld’: Paul en Kim gingen zelf aan de slag (video) Bekijk deze video » Zien: binnenkijken in Code Rosé van de Meilandjes (video) Bekijk deze video »
Thursday 8 June 2023 om 16:09

In De moeite waard?! draait het allemaal om flippen, het opknappen van een woning en vervolgens bij de verkoop hopelijk winst maken. In de aflevering van dinsdag kon je zien hoe Majoke een huis in Boekelo kocht voor 475.000 euro. Samen met haar zoon ging ze aan de slag en maakte ze er een prachtige woning van, na de verbouwing kreeg ze een bod van 720.375,88 euro.

Bekijk de metamorfose van De moeite waard?! hieronder.

De moeite waard?! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De moeite waard?! terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's