Zien: binnenkijken in Code Rosé van de Meilandjes (video)

Zien: binnenkijken in Code Rosé van de Meilandjes (video)

Thursday 18 May 2023 om 10:19

Zien: binnenkijken in <em>Code Rosé</em> van de Meilandjes (video) Het nieuwe Meiland-project Code Rosé is woensdag officieel geopend. In Shownieuws hoorde je hoe Martien en Erica de verbouwing hebben beleefd én vang je een eerste glimp op van de ontbijtzaal. VergunningDe Shownieuws-tafel bespreekt de opening van het pension van de Meilandjes. Code Rosé moest woensdag feestelijk geopend worden, maar de familie kreeg een dag eerder te horen dat de gemeente geen vergunning verleent voor het project in Noordwijk. Eerder gaf Montana Meiland al een rondleiding door het pension. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Maxime Meiland: 'Martien doodmoe van verbouwing, flink afgevallen' (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland wordt gebombardeerd met kritiek na Photoshop-fout: "NEP" Bekijk deze video » De Meilandjes: geen vergunning voor Code Rosé, Kunnen ze nog open? Bekijk deze video »
Entertainment :

Het nieuwe Meiland-project Code Rosé is woensdag officieel geopend. In Shownieuws hoorde je hoe Martien en Erica de verbouwing hebben beleefd én vang je een eerste glimp op van de ontbijtzaal.

Vergunning
De Shownieuws-tafel bespreekt de opening van het pension van de Meilandjes. Code Rosé moest woensdag feestelijk geopend worden, maar de familie kreeg een dag eerder te horen dat de gemeente geen vergunning verleent voor het project in Noordwijk. Eerder gaf Montana Meiland al een rondleiding door het pension.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's