Hart van Nederland: heftig ongeluk met twee auto's, meerdere zwaargewonden (video)

Hart van Nederland: heftig ongeluk met twee auto's, meerdere zwaargewonden (video)

Zondag 11 juni 2023 om 12:15

<em>Hart van Nederland</em>: heftig ongeluk met twee auto's, meerdere zwaargewonden (video) Een zware aanrijding tussen twee auto's op de N239 bij het Noord-Hollandse dorp Lambertschaag heeft zaterdagavond om ongeveer 19.35 uur tot drie gewonden geleid. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, meldt de politie. Volgens een Hart van Nederland-verslaggever ter plaatse zijn twee mensen zwaargewond geraakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Tragedie: 13-jarig meisje verdronken in recreatieplas Bekijk deze video » Bekijk de ravage na megabrand Ter Aar vanuit de lucht Bekijk deze video » Bekijk hier de leukste fragmenten uit Marcel & Gijs van de afgelopen week! Bekijk deze video »
Nieuws :

Een zware aanrijding tussen twee auto's op de N239 bij het Noord-Hollandse dorp Lambertschaag heeft zaterdagavond om ongeveer 19.35 uur tot drie gewonden geleid. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, meldt de politie. Volgens een Hart van Nederland-verslaggever ter plaatse zijn twee mensen zwaargewond geraakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's