Tragedie: 13-jarig meisje verdronken in recreatieplas

Tragedie: 13-jarig meisje verdronken in recreatieplas

Zaterdag 10 juni 2023 om 20:01

Enorme brand in Ter Aar: Brandweer nog steeds aan het blussen

Een grote tragedie heeft plaatsgevonden, zaterdagmiddag, in Alblasserdam. Een 13-jarig meisje is levenloos uit het een lokale recreatieplas gehaald. Het meisje was rond kwart voor drie als vermist opgegeven. Er werd nog een poging tot reanimatie gedaan, maar die werd rond de klok van vier uur gestaakt. Het is nog niet bekend hoe het meisje heeft komen te verdrinken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Tragedie: <em>13-jarig meisje</em> verdronken in recreatieplas Enorme brand in Ter Aar: Brandweer nog steeds aan het blussen Een grote tragedie heeft plaatsgevonden, zaterdagmiddag, in Alblasserdam. Een 13-jarig meisje is levenloos uit het een lokale recreatieplas gehaald. Het meisje was rond kwart voor drie als vermist opgegeven. Er werd nog een poging tot reanimatie gedaan, maar die werd rond de klok van vier uur gestaakt. Het is nog niet bekend hoe het meisje heeft komen te verdrinken. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook HEFTIG: duif doorboord met pijl in Den Haag (video) Bekijk deze video » Ongeluk Assendelft: fietser overleden na aanrijding (video) Bekijk deze video » Heftig: man die kinderen neerstak in Annecy wordt psychiatrisch onderzocht Bekijk deze video » Hart van Nederland: paardentrailer kantelt in Laren, twee gewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: wijk in Hengelo afgezet vanwege explosief (video) Bekijk deze video » Extreme ravage! Bestuurder gevlucht na auto-ongeluk Rotterdam Bekijk deze video » Emotioneel: vermiste kinderen Colombiaanse jungle gevonden! Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's