Bekijk beelden van de natuurdocumentaire Wolf met Matthijs van Nieuwkerk

Bekijk beelden van de natuurdocumentaire Wolf met Matthijs van Nieuwkerk

Bekijk beelden van de natuurdocumentaire <em>Wolf</em> met <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> Bekijk in de video hierboven: komt Matthijs van Nieuwkerk na rel terug op tv? In de documentaire Wolf staat het dier de wolf centraal. De wolf was de laatste eeuwen bijna volledig uitgestorven in Europa. Kleine populaties overleefden in de grote bossen van Oost-Polen. De Nederlandse natuurdocu Wolf, ingesproken door Matthijs van Nieuwkerk, besteedt aandacht hieraan. Zie beelden van de documentaire Wolf hieronder. Comeback MatthijsVoor de docu heeft regisseur Cees van Kempen meer dan duizend dagen doorgebracht in de bossen om het leven van de wolf minutieus vast te leggen. Matthijs van Nieuwkerk spreekt de tekst in bij de bijzondere beelden. De DWDD-presentator is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege een mogelijke tv-comeback. Zie hierboven de Shownieuws-video over deze mogelijke comeback. 60% van de stemmers van een Shownieuws-poll wil Matthijs niet meer op televisie terugzien, na de relletjes rondom de presentator. WOLF gemist? Bekijk de docu via Gids.tv terug WOLF, Het meest opzienbarende natuurverhaal van Nederland
Film :
Bekijk beelden van de natuurdocumentaire Wolf met Matthijs van Nieuwkerk
Maandag 12 juni 2023 om 10:33

Bekijk in de video hierboven: komt Matthijs van Nieuwkerk na rel terug op tv?

In de documentaire Wolf staat het dier de wolf centraal. De wolf was de laatste eeuwen bijna volledig uitgestorven in Europa. Kleine populaties overleefden in de grote bossen van Oost-Polen. De Nederlandse natuurdocu Wolf, ingesproken door Matthijs van Nieuwkerk, besteedt aandacht hieraan. Zie beelden van de documentaire Wolf hieronder.

Comeback Matthijs
Voor de docu heeft regisseur Cees van Kempen meer dan duizend dagen doorgebracht in de bossen om het leven van de wolf minutieus vast te leggen. Matthijs van Nieuwkerk spreekt de tekst in bij de bijzondere beelden. De DWDD-presentator is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege een mogelijke tv-comeback. Zie hierboven de Shownieuws-video over deze mogelijke comeback. 60% van de stemmers van een Shownieuws-poll wil Matthijs niet meer op televisie terugzien, na de relletjes rondom de presentator.

WOLF gemist? Bekijk de docu via Gids.tv terug

Actuele video's

Meer actuele video's