Zien: dit is de wens van Martien Meiland

Zien: dit is de wens van Martien Meiland

Zien: dit is de wens van <em>Martien Meiland</em> Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland en SBS6 deelt op Instagram alvast wat beelden van de aflevering. Zie het fragment hieronder. Witte KerstMartien Meiland en Erica laten vanavond weten wat hun wensen zijn. Erica wil graag een ballonvaart maken en Martien wordt blij van een witte Kerst. Zie hierboven een fragment van de aflevering van vorige week. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: Vivé zet haar eerste stapjes Bekijk deze video » ZIEN: Dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland en SBS6 deelt op Instagram alvast wat beelden van de aflevering. Zie het fragment hieronder.

Witte Kerst
Martien Meiland en Erica laten vanavond weten wat hun wensen zijn. Erica wil graag een ballonvaart maken en Martien wordt blij van een witte Kerst. Zie hierboven een fragment van de aflevering van vorige week.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV