Chateau Meiland gemist? Beton mixen gaat fout

Chateau Meiland gemist? Beton mixen gaat fout

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Beton mixen gaat fout ZIEN: Dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld Gisteren zagen we in Chateau Meiland dat beton mixen niet makkelijk is. Martien Meiland stoeit met de betonmixer en Montana kijkt toe. Bekijk het fragment hieronder, en zie hierboven de hele aflevering. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: Vivé zet haar eerste stapjes Bekijk deze video » ZIEN: Dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

ZIEN: Dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld

Gisteren zagen we in Chateau Meiland dat beton mixen niet makkelijk is. Martien Meiland stoeit met de betonmixer en Montana kijkt toe. Bekijk het fragment hieronder, en zie hierboven de hele aflevering.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV