Video: Guus Meeuwis openhartig over allerlaatste Groots met een Zachte G-concert

Video: Guus Meeuwis openhartig over allerlaatste Groots met een Zachte G-concert

Tuesday 13 June 2023 om 16:22

Guus Meeuwis neemt op 14 en 15 juni 2024 voorgoed afscheid van zijn Groots met een Zachte G-concerten. De Brabantse zanger maakte eerder dit jaar al bekend dat er nog maar één editie van de spraakmakende reeks zou volgen. In gesprek met RTL Boulevard vertelt Meeuwis over het besluit om te stoppen met zijn jaarlijkse concertreeks.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Guus Meeuwis</em> openhartig over allerlaatste <em>Groots met een Zachte G-concert</em> Guus Meeuwis neemt op 14 en 15 juni 2024 voorgoed afscheid van zijn Groots met een Zachte G-concerten. De Brabantse zanger maakte eerder dit jaar al bekend dat er nog maar één editie van de spraakmakende reeks zou volgen. In gesprek met RTL Boulevard vertelt Meeuwis over het besluit om te stoppen met zijn jaarlijkse concertreeks. Tekst gaat verder onder de video. Manon steunt Guus MeeuwisGuus vertelt in RTL Boulelvard dat zijn vrouw, Manon Meeuwis, volledig achter het besluit van de zanger om te stoppen met de Groots met de Zachte G-concerten. Volgens Guus kan hij bij Manon echt zijn wie hij is en snapt ze deze beslissing volkomen: "Ze steunt me heel erg in dit besluit, ze snapt ook hoe mixed het is." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Manon over haar Guus: 'Onder de twee meter komt u niet in deze attractie' (video) Bekijk deze video » Guus Meeuwis openhartig over sombere periode, 'heel veel negatieve energie' Bekijk deze video »
TV :
Video: Guus Meeuwis openhartig over allerlaatste Groots met een Zachte G-concert

Manon steunt Guus Meeuwis
Guus vertelt in RTL Boulelvard dat zijn vrouw, Manon Meeuwis, volledig achter het besluit van de zanger om te stoppen met de Groots met de Zachte G-concerten. Volgens Guus kan hij bij Manon echt zijn wie hij is en snapt ze deze beslissing volkomen: "Ze steunt me heel erg in dit besluit, ze snapt ook hoe mixed het is."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's