OM doet schokkende onthulling: moord op Peter R. de Vries had dag eerder moeten plaatsvinden

OM doet schokkende onthulling: moord op Peter R. de Vries had dag eerder moeten plaatsvinden

Tuesday 13 June 2023 om 17:28

Na het kraken van berichten uit de telefoon die gevonden werd in de vluchtauto gebruikt bij de aanslag op Peter R. de Vries, heeft het Openbaar Ministerie geconcludeerd dat de moord eigenlijk een dag eerder had moeten plaatsvinden. Op 6 juli 2021 werd De Vries neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam, na een optreden in RTL Boulevard. De Vries overleed negen dagen later aan zijn verwondingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>OM</em> doet <em>schokkende onthulling</em>: moord op <em>Peter R. de Vries</em> had dag eerder moeten plaatsvinden Na het kraken van berichten uit de telefoon die gevonden werd in de vluchtauto gebruikt bij de aanslag op Peter R. de Vries, heeft het Openbaar Ministerie geconcludeerd dat de moord eigenlijk een dag eerder had moeten plaatsvinden. Op 6 juli 2021 werd De Vries neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam, na een optreden in RTL Boulevard. De Vries overleed negen dagen later aan zijn verwondingen. Tekst gaat verder onder de video. Oorspronkelijk andere schutterHet OM vermoedt dat een van de verdachten, Konrad W., oorspronkelijk verantwoordelijk was voor het uitvoeren van de aanslag. W. zou echter op de ochtend van 6 juli hebben geweigerd, omdat het wapen dat hij kreeg geen geluiddemper had en omdat hij de locatie van de aanslag, het centrum van Amsterdam, te riskant vond. Korte tijd later zou Delano G. bereid zijn gevonden om de opdracht over te nemen, aldus het OM. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside: 'OM had moord Peter R. de Vries kunnen voorkomen' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Kelly de Vries brengt Rosleny Magdalena-zaak onder buitenlandse aandacht Bekijk deze video »
Nieuws :

Oorspronkelijk andere schutter
Het OM vermoedt dat een van de verdachten, Konrad W., oorspronkelijk verantwoordelijk was voor het uitvoeren van de aanslag. W. zou echter op de ochtend van 6 juli hebben geweigerd, omdat het wapen dat hij kreeg geen geluiddemper had en omdat hij de locatie van de aanslag, het centrum van Amsterdam, te riskant vond. Korte tijd later zou Delano G. bereid zijn gevonden om de opdracht over te nemen, aldus het OM.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's