Zien: debat over Indonesië-onderzoek escaleert door racistische uitspraak Thierry Baudet

Zien: debat over Indonesië-onderzoek escaleert door racistische uitspraak Thierry Baudet

Zien: debat over <em>Indonesië-onderzoek</em> escaleert door racistische uitspraak <em>Thierry Baudet</em> Tijdens een debat over het onderzoeksprogramma naar de onafhankelijkheid, dekolonisatie, geweld en oorlog in Indonesië van 1945 tot 1950 heeft Thierry Baudet opnieuw voor ophef gezorgd. De fractievoorzitter van Forum voor Democratie wordt beticht van het doen van een racistische uitspraak. Baudet weerspreekt de aantijging. Tekst gaat verder onder de video. Kamerleden in opspraakDe Kamerleden Don Ceder (CU), Tunahan Kuzu (DENK) en Ruben Brekelmans (VVD) komen in opspraak wanneer Baudet gebruik maakt van zijn spreektijd in het debat over het onderzoeksprogramma naar de onafhankelijkheid, dekolonisatie, geweld en oorlog in Indonesië van 1945 tot 1950. Bekijk de video's van De Telegraaf en HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook ZIEN: Thierry Baudet en Skiezo rappen samen! Bekijk deze video » Renaissanceschool (Forum voor Democratie) Almere houdt open dag: 'Geen woke-onderwerpen' Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: debat over Indonesië-onderzoek escaleert door racistische uitspraak Thierry Baudet
Woensdag 14 juni 2023 om 16:41

Tijdens een debat over het onderzoeksprogramma naar de onafhankelijkheid, dekolonisatie, geweld en oorlog in Indonesië van 1945 tot 1950 heeft Thierry Baudet opnieuw voor ophef gezorgd. De fractievoorzitter van Forum voor Democratie wordt beticht van het doen van een racistische uitspraak. Baudet weerspreekt de aantijging.

Tekst gaat verder onder de video.

Kamerleden in opspraak
De Kamerleden Don Ceder (CU), Tunahan Kuzu (DENK) en Ruben Brekelmans (VVD) komen in opspraak wanneer Baudet gebruik maakt van zijn spreektijd in het debat over het onderzoeksprogramma naar de onafhankelijkheid, dekolonisatie, geweld en oorlog in Indonesië van 1945 tot 1950.

Bekijk de video's van De Telegraaf en HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's