Zien: Romy Monteiro en vriend Jasper Suyk kondigen tijdelijke relatiepauze aan

Zien: Romy Monteiro en vriend Jasper Suyk kondigen tijdelijke relatiepauze aan

Donderdag 15 juni 2023 om 14:07

Op Instagram delen Romy Monteiro en haar vriend Jasper Suyk mee dat ze een tijdelijke pauze nemen in hun relatie. Ze hebben besloten om voorlopig individueel verder te gaan. "Wij nemen een break van onze relatie en geven elkaar wat afstand", schrijven de musicalactrice en de fotograaf in een gezamenlijke verklaring.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Romy Monteiro</em> en vriend <em>Jasper Suyk</em> kondigen tijdelijke <em>relatiepauze</em> aan Op Instagram delen Romy Monteiro en haar vriend Jasper Suyk mee dat ze een tijdelijke pauze nemen in hun relatie. Ze hebben besloten om voorlopig individueel verder te gaan. "Wij nemen een break van onze relatie en geven elkaar wat afstand", schrijven de musicalactrice en de fotograaf in een gezamenlijke verklaring. Tekst gaat verder onder de video. Pauze in relatieOp dit moment lijkt er nog geen sprake te zijn van een definitief einde van hun relatie. Romy Monteiro en Jasper Suyk hebben ervoor gekozen om het nieuws te delen om te voorkomen dat "het verhaal groter wordt dan het is". Het koppel begon de relatie in 2019 en kondigde in 2021 aan dat ze gingen samenwonen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hélène niet langer op lijst mooiste Nederlandse vrouwen, 'Ik ga direct naar plastisch chirurg' Bekijk deze video » Bekende Nederlandse zangeres maakt liefdesbreuk bekend: 'Voorlopig zonder elkaar verder' Bekijk deze video »
Viral :

Pauze in relatie
Op dit moment lijkt er nog geen sprake te zijn van een definitief einde van hun relatie. Romy Monteiro en Jasper Suyk hebben ervoor gekozen om het nieuws te delen om te voorkomen dat "het verhaal groter wordt dan het is". Het koppel begon de relatie in 2019 en kondigde in 2021 aan dat ze gingen samenwonen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's