Bekijk de trailer van The Lincoln Lawyer seizoen 2, vanaf 6 juli op Netflix

Bekijk de trailer van The Lincoln Lawyer seizoen 2, vanaf 6 juli op Netflix

Bekijk de trailer van <em>The Lincoln Lawyer</em> seizoen 2, vanaf 6 juli op <em>Netflix</em> Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. LA's meest sexy advocaat is terug voor seizoen 2! The Lincoln Lawyer, Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), een idealist, runt zijn advocatenpraktijk vanaf de achterbank van zijn Lincoln, terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in Los Angeles. Het tweede seizoen is gebaseerd op de reeks bestsellers van Michael Connelly en het vierde boek in de serie The Lincoln Lawyer, The Fifth Witness. The Lincoln Lawyer seizoen 2 deel 1 is vanaf 6 juli te zien op Netflix, deel 2 is vanaf 3 augustus te zien op Netflix. Bekijk hierboven de trailer. Bekijk ook Bekijk de trailer van Break Point, deel 2 vanaf 19 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van They Cloned Tyrone, vanaf 21 juni op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Lincoln Lawyer seizoen 2, vanaf 6 juli op Netflix

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

LA's meest sexy advocaat is terug voor seizoen 2! The Lincoln Lawyer, Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), een idealist, runt zijn advocatenpraktijk vanaf de achterbank van zijn Lincoln, terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in Los Angeles. Het tweede seizoen is gebaseerd op de reeks bestsellers van Michael Connelly en het vierde boek in de serie The Lincoln Lawyer, The Fifth Witness.

The Lincoln Lawyer seizoen 2 deel 1 is vanaf 6 juli te zien op Netflix, deel 2 is vanaf 3 augustus te zien op Netflix. Bekijk hierboven de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's