Bekijk de trailer van Break Point, deel 2 vanaf 19 juni op Netflix

Bekijk de trailer van Break Point, deel 2 vanaf 19 juni op Netflix

Maandag 12 juni 2023 om 15:58

De Netflix-documentairereeks Break Point, van het team achter F1: Drive to Survive, keert terug om een uiteenlopende groep tennissers op en naast de tennisbaan te volgen terwijl ze meedoen aan slopende slams met de hoop een finale te winnen en nog grotere dromen om de nummer één van de wereld te worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de trailer van <em>Break Point</em>, deel 2 vanaf 19 juni op <em>Netflix</em> De Netflix-documentairereeks Break Point, van het team achter F1: Drive to Survive, keert terug om een uiteenlopende groep tennissers op en naast de tennisbaan te volgen terwijl ze meedoen aan slopende slams met de hoop een finale te winnen en nog grotere dromen om de nummer één van de wereld te worden. Tekst gaat verder onder de video. Serena WilliamsBreak Point brengt topspelers in het tenniscircuit in beeld door een heel jaar lang over de hele wereld te reizen voor alle vier de Grand Slams en de ATP- en WTA-tours. En dit jaar is er natuurlijk maar één persoon waar iedereen aan denkt... Serena Williams. Deel 2 van Break Point is vanaf 19 juni te zien op Netflix. Bekijk hierboven de trailer. Bekijk ook Zien: Aryna Sabalenka wint Australian Open 2023, bekijk haar match point Bekijk deze video » Bekijk: de trailer van Break Point 'Waar één naam centraal staat; Serena Williams' Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Break Point, deel 2 vanaf 19 juni op Netflix

Serena Williams
Break Point brengt topspelers in het tenniscircuit in beeld door een heel jaar lang over de hele wereld te reizen voor alle vier de Grand Slams en de ATP- en WTA-tours. En dit jaar is er natuurlijk maar één persoon waar iedereen aan denkt... Serena Williams.

Deel 2 van Break Point is vanaf 19 juni te zien op Netflix. Bekijk hierboven de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's