Rondje Binnenhof: Premier Mark Rutte optimistisch over asieldeal met Tunesië

Rondje Binnenhof: Premier Mark Rutte optimistisch over asieldeal met Tunesië

<em>Rondje Binnenhof</em>: Premier <em>Mark Rutte</em> optimistisch over asieldeal met Tunesië Herman van der Zandt, Marleen de Rooy en Xander van der Wulp zoeken premier Mark Rutte op om hem te vragen over de asieldeal en de plannen voor deze zomer. En hoe zit het nou met die uitkoopregeling voor boeren? Dat zie je allemaal in Rondje Binnenhof nummer 44. Tekst gaat verder onder de video. Asieldeal TunesiëPremier Mark Rutte toont voorzichtig optimisme over de mogelijkheid om op korte termijn afspraken te maken met Tunesië om de illegale oversteek van asielzoekers in 'gevaarlijke bootjes' zoveel mogelijk tegen te gaan. De premier beschouwt de gesprekken met Tunesië als een belangrijke stap voorwaarts. Bekijk de NOS-video van de online serie Rondje Binnenhof van vrijdag 16 juni hierboven. Bekijk ook Mark Rutte pakt verslaggever aan: 'Heb jij nou een leuk leven?' (video) Bekijk deze video » Mark Rutte geïrriteerd door politiekverslaggever Merel Ek: 'Is toch idioot als je daar nee op zegt' Bekijk deze video »
Politiek :
Rondje Binnenhof: Premier Mark Rutte optimistisch over asieldeal met Tunesië
Friday 16 June 2023 om 15:25

Herman van der Zandt, Marleen de Rooy en Xander van der Wulp zoeken premier Mark Rutte op om hem te vragen over de asieldeal en de plannen voor deze zomer. En hoe zit het nou met die uitkoopregeling voor boeren? Dat zie je allemaal in Rondje Binnenhof nummer 44.

Tekst gaat verder onder de video.

Asieldeal Tunesië
Premier Mark Rutte toont voorzichtig optimisme over de mogelijkheid om op korte termijn afspraken te maken met Tunesië om de illegale oversteek van asielzoekers in 'gevaarlijke bootjes' zoveel mogelijk tegen te gaan. De premier beschouwt de gesprekken met Tunesië als een belangrijke stap voorwaarts.

Bekijk de NOS-video van de online serie Rondje Binnenhof van vrijdag 16 juni hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's