Johan Derksen: 'Hoezo hebben asielzoekers 3000 euro voor een overtocht?' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Hoezo hebben asielzoekers 3000 euro voor een overtocht?' (Vandaag Inside)

Dinsdag 16 mei 2023 om 09:19

Zoals we inmiddels wel weten heeft Johan Derksen een duidelijke mening over het asielprobleem in Nederland en hij raakt het vertrouwen in een goede aanpak daarvan steeds meer kwijt: 'Al die mensen die hier naartoe komen hebben dus zaken gedaan met een mensensmokkelaar. Zo'n overtocht dat kost per man 3.000 euro op meer. Dan denk ik.. als die mensen dat hebben, wat voor een verleden hebben ze in Afrika dan?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Hoezo hebben asielzoekers 3000 euro voor een overtocht?' (<em>Vandaag Inside</em>) Zoals we inmiddels wel weten heeft Johan Derksen een duidelijke mening over het asielprobleem in Nederland en hij raakt het vertrouwen in een goede aanpak daarvan steeds meer kwijt: 'Al die mensen die hier naartoe komen hebben dus zaken gedaan met een mensensmokkelaar. Zo'n overtocht dat kost per man 3.000 euro op meer. Dan denk ik.. als die mensen dat hebben, wat voor een verleden hebben ze in Afrika dan?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's