Video: André Hazes viert Vaderdag met Monique en Dré

Video: André Hazes viert Vaderdag met Monique en Dré

Video: <em>André Hazes</em> viert <em>Vaderdag</em> met Monique en Dré Zien: André Hazes openhartig over toekomst met Monique Westenberg André Hazes viert Vaderdag met Monique en kleine Dré. Monique deelt een Instagram Story met beelden van een genietende zanger aan een volle ontbijttafel. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. TafeldekkenHet is Vaderdag en dat moet gevierd worden dacht Monique, ze dekt samen met haar zoon de ontbijttafel. We zien daar veel lekkers voor de zanger: eieren, aardbeien, croissants, verse broodjes en beleg. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Bekijk hier de leukste fragmenten uit Marcel & Gijs van de afgelopen week! Bekijk deze video » ZIEN: Yvonne Coldeweijer is zwanger, eind 2023 wordt haar eerste kind verwacht Bekijk deze video »
TV :
Zondag 18 juni 2023 om 14:18

Zien: André Hazes openhartig over toekomst met Monique Westenberg

André Hazes viert Vaderdag met Monique en kleine Dré. Monique deelt een Instagram Story met beelden van een genietende zanger aan een volle ontbijttafel. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Tafeldekken
Het is Vaderdag en dat moet gevierd worden dacht Monique, ze dekt samen met haar zoon de ontbijttafel. We zien daar veel lekkers voor de zanger: eieren, aardbeien, croissants, verse broodjes en beleg.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's