ZIEN: Yvonne Coldeweijer is zwanger, eind 2023 wordt haar eerste kind verwacht

ZIEN: Yvonne Coldeweijer is zwanger, eind 2023 wordt haar eerste kind verwacht

ZIEN: <em>Yvonne Coldeweijer</em> is zwanger, eind 2023 wordt haar eerste kind verwacht Veel laat juicekoniningin Yvonne Coldeweijer in de regel niet los over haar eigen privé-leven en dat van haar vriend maar vrijdag heeft ze zo'n groot en vrolijk nieuws dat ze het met de hele wereld wil delen: ze is namelijk zwanger! '11-12-2023'Yvonne is samen met haar vriend op vakantie op het Griekse eiland Santorini en vanuit daar post ze een romantische foto, met daarbij de tekst: '11-12-2023.' Ook plaatst ze een emoji van een baby erbij dus dat kan maar één ding betekenen. Yvonne's Instagrampost zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe ze onlangs een overwinnig op Rachel Hazes vierde. Bekijk ook Romy Monteiro na breuk: 'Jasper, I will always love you' (video) Bekijk deze video » ZIEN: gezinsuitbreiding voor Nicol Kremers Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Ik ga niet op het strand tussen al die halfblote mensen liggen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 16 juni 2023 om 10:53

Veel laat juicekoniningin Yvonne Coldeweijer in de regel niet los over haar eigen privé-leven en dat van haar vriend maar vrijdag heeft ze zo'n groot en vrolijk nieuws dat ze het met de hele wereld wil delen: ze is namelijk zwanger!

'11-12-2023'
Yvonne is samen met haar vriend op vakantie op het Griekse eiland Santorini en vanuit daar post ze een romantische foto, met daarbij de tekst: '11-12-2023.' Ook plaatst ze een emoji van een baby erbij dus dat kan maar één ding betekenen.

Yvonne's Instagrampost zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe ze onlangs een overwinnig op Rachel Hazes vierde.

Actuele video's

Meer actuele video's