Oekraïense dance-folk-rockact GoA maakte grote indruk op Pinkpop 2023

Oekraïense dance-folk-rockact GoA maakte grote indruk op Pinkpop 2023

<em>Oekraïense</em> dance-folk-rockact <em>GoA</em> maakte grote indruk op <em>Pinkpop 2023</em> De Oekraïense dance-folk-rockact Go_A maakte grote indruk op Pinkpop 2023. Frontvrouw Kateryna Pavlenko en de traditionele fluit van Ihor Didenchuk, hadden een betoverende invloed op het publiek. Op de knieënTijdens de laatste vier minuten van het concert waarin ze nogmaals het nummer 'Shum' spelen, gebeurt er van alles in de tent. Mensen vormen cirkels, grijpen elkaars handen en dansen in het rond. De rockact krijgt de menigte zelfs op de knieën! Bekijk hieronder beelden van het concert van Go_A. Oh wow er gebeurde zoveel bij het laatste nummer van Go_A #pp23 pic.twitter.com/GyYwiqDiO1— Atze de Vrieze (@atzedevrieze) June 17, 2023 Shownieuws: Pinkpop 2023 dag 2 gemist? Bekijk hierboven een korte impressie met fotograaf William Rutten. Zien: Lil Kleine geeft verrassingsoptreden op Pinkpop met Frenna (video) Bekijk deze video » Video: Niall Horan 'kan niet wachten' om solo te schitteren op Pinkpop 2023 Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rondé dolblij na optreden op Pinkpop Mainstage Bekijk deze video »
TV :
Zondag 18 juni 2023 om 22:35

De Oekraïense dance-folk-rockact Go_A maakte grote indruk op Pinkpop 2023. Frontvrouw Kateryna Pavlenko en de traditionele fluit van Ihor Didenchuk, hadden een betoverende invloed op het publiek.

Op de knieën
Tijdens de laatste vier minuten van het concert waarin ze nogmaals het nummer 'Shum' spelen, gebeurt er van alles in de tent. Mensen vormen cirkels, grijpen elkaars handen en dansen in het rond. De rockact krijgt de menigte zelfs op de knieën!

Bekijk hieronder beelden van het concert van Go_A.

Shownieuws: Pinkpop 2023 dag 2 gemist? Bekijk hierboven een korte impressie met fotograaf William Rutten.

Actuele video's

Meer actuele video's