Romy Monteiro heeft genoeg van opmerkingen na relatiebreuk: 'Stop met bodyshaming'

Romy Monteiro heeft genoeg van opmerkingen na relatiebreuk: 'Stop met bodyshaming'

<em>Romy Monteiro</em> heeft genoeg van opmerkingen na <em>relatiebreuk</em>: 'Stop met bodyshaming' De afgelopen weken zijn allesbehalve makkelijk verlopen voor Romy Monteiro. De zangeres maakte vorige week bekend dat zij en Jasper Suyk een einde hebben gemaakt aan hun relatie, en op sociale media ontvangt Romy voortdurend berichten over haar uiterlijk. Monteiro plaatst op Instagram een video waarin ze iedereen oproept om te stoppen met het maken van deze opmerkingen: "Stop ermee, stop met bodyshaming." Tekst gaat verder onder de video. CommentaarRomy Monteiro vraagt iedereen te stoppen commentaar te hebben op het lichaam van anderen: "Je weet niet waar iemand doorheen gaat. Of dat nou mentaal is of fysiek, ik weet wel waar ik doorheen ga. Daar ben ik heel open en eerlijk over." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Romy Monteiro doet sexy dansje voor een fan (Shownieuws) Bekijk deze video » Romy Monteiro na breuk: 'Jasper, I will always love you' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 19 juni 2023 om 15:21

De afgelopen weken zijn allesbehalve makkelijk verlopen voor Romy Monteiro. De zangeres maakte vorige week bekend dat zij en Jasper Suyk een einde hebben gemaakt aan hun relatie, en op sociale media ontvangt Romy voortdurend berichten over haar uiterlijk. Monteiro plaatst op Instagram een video waarin ze iedereen oproept om te stoppen met het maken van deze opmerkingen: "Stop ermee, stop met bodyshaming."

Tekst gaat verder onder de video.

Commentaar
Romy Monteiro vraagt iedereen te stoppen commentaar te hebben op het lichaam van anderen: "Je weet niet waar iemand doorheen gaat. Of dat nou mentaal is of fysiek, ik weet wel waar ik doorheen ga. Daar ben ik heel open en eerlijk over."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's