Video: Quincy Promes veroordeeld tot 1,5 jaar celstraf na neersteken neef

Video: Quincy Promes veroordeeld tot 1,5 jaar celstraf na neersteken neef

Video: <em>Quincy Promes</em> veroordeeld tot <em>1,5 jaar celstraf</em> na neersteken neef Voetballer Quincy Promes is maandag veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf voor het neersteken van zijn neef in 2020. De rechtbank heeft vastgesteld dat Promes schuldig is aan zware mishandeling. Bovendien heeft de rechtbank bepaald dat Promes het slachtoffer een bedrag van 7.000 euro aan smartengeld moet betalen. Tekst gaat verder onder de video. Quincy Promes in hoger beroepNa overleg met Quincy Promes hebben zijn advocaten, Robert Malewicz en Sophie Hof, direct besloten om in hoger beroep te gaan. Dit betekent dat Promes in afwachting van het hoger beroep op vrije voeten blijft. Tijdens het proces zijn afgeluisterde gesprekken naar voren gekomen waarin Promes openlijk sprak over het steekincident. De rechtbank heeft deze gesprekken als bewijsmateriaal gebruikt en ze hebben uiteindelijk geleid tot zijn veroordeling. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Johan Derksen over Russisch paspoort Promes: ‘Hoop dat het lukt’ (De Oranjewinter) Bekijk deze video » Neergestoken neef tegen Quincy Promes: 'Jij denkt alleen aan je eigen haggie' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: Quincy Promes veroordeeld tot 1,5 jaar celstraf na neersteken neef

Voetballer Quincy Promes is maandag veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf voor het neersteken van zijn neef in 2020. De rechtbank heeft vastgesteld dat Promes schuldig is aan zware mishandeling. Bovendien heeft de rechtbank bepaald dat Promes het slachtoffer een bedrag van 7.000 euro aan smartengeld moet betalen.

Tekst gaat verder onder de video.

Quincy Promes in hoger beroep
Na overleg met Quincy Promes hebben zijn advocaten, Robert Malewicz en Sophie Hof, direct besloten om in hoger beroep te gaan. Dit betekent dat Promes in afwachting van het hoger beroep op vrije voeten blijft. Tijdens het proces zijn afgeluisterde gesprekken naar voren gekomen waarin Promes openlijk sprak over het steekincident. De rechtbank heeft deze gesprekken als bewijsmateriaal gebruikt en ze hebben uiteindelijk geleid tot zijn veroordeling.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV