Flesjes bier in kleedkamer André Hazes na Renze: 'Iemand heeft de memo niet gelezen'

Flesjes bier in kleedkamer André Hazes na Renze: 'Iemand heeft de memo niet gelezen'

Monday 19 June 2023 om 17:50

André Hazes heeft openlijk gestreden tegen een drank- en drugsverslaving, maar heeft inmiddels met succes zijn leven 'clean' gemaakt. Hoewel het een ongeschreven regel is om iemand die afgekickt is niet te confronteren met oude gewoontes, ontdekte de zanger tot zijn verrassing behoorlijk wat flesjes bier in de kleedkamer tijdens de opnames van de talkshow Renze.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Flesjes bier</em> in kleedkamer <em>André Hazes</em> na <em>Renze</em>: 'Iemand heeft de memo niet gelezen' André Hazes heeft openlijk gestreden tegen een drank- en drugsverslaving, maar heeft inmiddels met succes zijn leven 'clean' gemaakt. Hoewel het een ongeschreven regel is om iemand die afgekickt is niet te confronteren met oude gewoontes, ontdekte de zanger tot zijn verrassing behoorlijk wat flesjes bier in de kleedkamer tijdens de opnames van de talkshow Renze. Tekst gaat verder onder de video. Reactie HazesHazes is duidelijk niet blij met de aanwezigheid van bier in zijn kleedkamer, zoals hij op Instagram laat weten. "Je wordt elke dag op de proef gesteld", schrijft de teleurgestelde maar vrolijke zanger bij de beelden. In de video hierboven is te zien hoe Hazes reageert op de situatie. Bij het aantreffen van de alcohol zong hij in zijn kleedkamer met een knipoog: "Iemand heeft de memo niet gelezen". Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Flesjes bier in kleedkamer André Hazes na Renze: 'Iemand heeft de memo niet gelezen'

Reactie Hazes
Hazes is duidelijk niet blij met de aanwezigheid van bier in zijn kleedkamer, zoals hij op Instagram laat weten. "Je wordt elke dag op de proef gesteld", schrijft de teleurgestelde maar vrolijke zanger bij de beelden. In de video hierboven is te zien hoe Hazes reageert op de situatie. Bij het aantreffen van de alcohol zong hij in zijn kleedkamer met een knipoog: "Iemand heeft de memo niet gelezen".

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's