André Hazes 'boos' om bier op zijn kleedkamer bij Renze op Zondag

André Hazes 'boos' om bier op zijn kleedkamer bij Renze op Zondag

Monday 19 June 2023 om 13:24

André Hazes zong zondagavond zijn tweede single 'Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben' bij Renze op Zondag, maar de personen achter de schermen hebben de memo van Hazes niet goed gelezen. Hij wilde namelijk GEEN bier op zijn kleedkamer. Bekijk zijn boodschap in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>André Hazes</em> 'boos' om bier op zijn kleedkamer bij <em>Renze op Zondag</em> André Hazes zong zondagavond zijn tweede single 'Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben' bij Renze op Zondag, maar de personen achter de schermen hebben de memo van Hazes niet goed gelezen. Hij wilde namelijk GEEN bier op zijn kleedkamer. Bekijk zijn boodschap in de video hieronder. Lees verder onder de video. GetestHazes is niet blij met bier op zijn kleedkamer, dat laat hij op Instagram weten: "Je wordt elke dag op de proef gesteld", schrijft de teleurgestelde maar vrolijke zanger bij de beelden. Zie de video hierboven. Bekijk ook Video: André Hazes viert Vaderdag met Monique en Dré Bekijk deze video » André Hazes vond Rad van fortuin presenteren ‘echt kut’: ‘Zo eentonig' (Renze op zondag) Bekijk deze video »
TV :

Getest
Hazes is niet blij met bier op zijn kleedkamer, dat laat hij op Instagram weten: "Je wordt elke dag op de proef gesteld", schrijft de teleurgestelde maar vrolijke zanger bij de beelden. Zie de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's