Marcel van Roosmalen HAAT kamperen: 'Ik houd niet van dat primitieve' (Marcel & Gijs)

Marcel van Roosmalen HAAT kamperen: 'Ik houd niet van dat primitieve' (Marcel & Gijs)

Het zal voor veel mensen wellicht niet als een grote verrassing komen maar Marcel van Roosmalen is totaal geen liefhebber van kamperen: 'Ik heb er altijd al een ontzettende hekel aan gehad. Ik houd niet van dat primitieve. Ik houd niet van het 's nachts naar de wc moeten op een camping. Ik vind het eten vies op campings en ik vind het koud 's nachts in die tent', vertelde hij maandag in het matig bekeken Marcel & Gijs. Gijs Groenteman denkt er overigens totaal anders over.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van maandag 19 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Marcel van Roosmalen HAAT kamperen: 'Ik houd niet van dat primitieve' (<em>Marcel &amp; Gijs</em>) Het zal voor veel mensen wellicht niet als een grote verrassing komen maar Marcel van Roosmalen is totaal geen liefhebber van kamperen: 'Ik heb er altijd al een ontzettende hekel aan gehad. Ik houd niet van dat primitieve. Ik houd niet van het 's nachts naar de wc moeten op een camping. Ik vind het eten vies op campings en ik vind het koud 's nachts in die tent', vertelde hij maandag in het matig bekeken Marcel & Gijs. Gijs Groenteman denkt er overigens totaal anders over. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van maandag 19 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Buienradar dinsdag: veel regen, onweer en mogelijk wateroverlast Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's