Buienradar dinsdag: veel regen, onweer en mogelijk wateroverlast

Buienradar dinsdag: veel regen, onweer en mogelijk wateroverlast

Dinsdagavond trekken een aantal zeer flinke regen- en onweersbuien het land over, die mogelijk zelfs voor wateroverlast gaan zorgen: 'Die komen in de loop van de middag en avond het land op drijven', vertelt weerpresentatrice Amara Onwuka. En of dat nog niet genoeg is: het wordt ook broeierig en drukkend warm.

Windstoten en hagelbuien
Buienradar spreekt naast de flinke buien ook over de kans op hagelbuien en windstoten tot wel 80 km/uur. In de loop van de nacht en op woensdag is het overigens weer droog.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar <em>dinsdag</em>: veel regen, onweer en mogelijk wateroverlast Dinsdagavond trekken een aantal zeer flinke regen- en onweersbuien het land over, die mogelijk zelfs voor wateroverlast gaan zorgen: 'Die komen in de loop van de middag en avond het land op drijven', vertelt weerpresentatrice Amara Onwuka. En of dat nog niet genoeg is: het wordt ook broeierig en drukkend warm. Verkoelende buien na hittegolf maken Nederlanders blij: "Eindelijk regen!" Bekijk deze video » Windstoten en hagelbuienBuienradar spreekt naast de flinke buien ook over de kans op hagelbuien en windstoten tot wel 80 km/uur. In de loop van de nacht en op woensdag is het overigens weer droog. Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Heerlijke tv: Marcel & Gijs worden aangepakt door Harry Mens en Liesbeth van Dijk Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen HAAT kamperen: 'Ik houd niet van dat primitieve' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV