Video: Grootschalige zoekoperatie naar vermiste duikboot Titan bij Titanic

Video: Grootschalige zoekoperatie naar vermiste duikboot Titan bij Titanic

Video: Grootschalige zoekoperatie naar <em>vermiste duikboot Titan</em> bij <em>Titanic</em> De Amerikaanse en Canadese kustwacht zijn gezamenlijk een grootschalige zoekoperatie gestart met vliegtuigen, schepen en sonarboeien om het vermiste duikbootje Titan te vinden. De duikboot was onderweg naar de locatie van de Titanic toen het zondagmiddag, anderhalf uur na vertrek, het contact verloor. Aan boord van dit compacte vaartuig bevinden zich vijf mensen, waaronder een bestuurder en vier passagiers. Tekst gaat verder onder de video. ReddingsactieMet vier vliegtuigen die de zee nauwlettend afspeuren, waaronder een gespecialiseerd Canadees toestel in het detecteren van duikboten, wordt er alles aan gedaan om het vermiste duikbootje Titan te vinden. Om onder water sporen van het vaartuig op te pikken, zijn er tevens sonarboeien uitgezet. Daarnaast heeft de kustwacht schepen in de nabijheid verzocht om hun koers te wijzigen en bij te dragen aan de zoektocht. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: René Mioch over succes Titanic (video) Bekijk deze video » Zeldzame beelden scheepswrak Titanicna 37 jaar openbaar (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Grootschalige zoekoperatie naar vermiste duikboot Titan bij Titanic

De Amerikaanse en Canadese kustwacht zijn gezamenlijk een grootschalige zoekoperatie gestart met vliegtuigen, schepen en sonarboeien om het vermiste duikbootje Titan te vinden. De duikboot was onderweg naar de locatie van de Titanic toen het zondagmiddag, anderhalf uur na vertrek, het contact verloor. Aan boord van dit compacte vaartuig bevinden zich vijf mensen, waaronder een bestuurder en vier passagiers.

Tekst gaat verder onder de video.

Reddingsactie
Met vier vliegtuigen die de zee nauwlettend afspeuren, waaronder een gespecialiseerd Canadees toestel in het detecteren van duikboten, wordt er alles aan gedaan om het vermiste duikbootje Titan te vinden. Om onder water sporen van het vaartuig op te pikken, zijn er tevens sonarboeien uitgezet. Daarnaast heeft de kustwacht schepen in de nabijheid verzocht om hun koers te wijzigen en bij te dragen aan de zoektocht.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's