Zoekactie naar vermiste onderzeeboot in Atlantisch Oceaan gaat door (RTL Nieuws)

Zoekactie naar vermiste onderzeeboot in Atlantisch Oceaan gaat door (RTL Nieuws)

Zoekactie naar vermiste <em>onderzeeboot</em> in Atlantisch Oceaan gaat door (<em>RTL Nieuws</em>) Zondagochtend raakte in de Atlantische Oceaan een onderzeeboot vermist. Vandaag gaan reddingsorganisaties en de Amerikaanse kustwacht verder met de zoektocht. 250.000 dollarToeristen betalen een kwart miljoen dollar voor een tripje in de onderzeeër naar het wrak van de Titanic. In de vermiste onderzeeboot zijn vijf mensen aanwezig met zuurstof voor drie dagen, haast is geboden. Dat het wrak van de Titanic zo'n 600 kilometer bij de kust vandaan ligt, bemoeilijkt de zoektocht. Bekijk hierboven de experts in het fragment van RTL Nieuws. Hé @RTLnieuws, wisten jullie dat er een verschil zit tussen een duikboot, een onderzeeboot en een onderzeeër? pic.twitter.com/Ir5ljhs2p5— Joost Bolt (@JHBOLT) June 20, 2023 Bekijk ook Zeldzame beelden scheepswrak Titanicna 37 jaar openbaar (video) Bekijk deze video » Missie 538 Veiling: Bas Smit haalt 12.500 euro op met rondvaart in onderzeeboot Bekijk deze video » ANWB waarschuwt voor gladheid door regen: 'Ook in de zomer' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoekactie naar vermiste onderzeeboot in Atlantisch Oceaan gaat door (RTL Nieuws)
Dinsdag 20 juni 2023 om 12:01

Zondagochtend raakte in de Atlantische Oceaan een onderzeeboot vermist. Vandaag gaan reddingsorganisaties en de Amerikaanse kustwacht verder met de zoektocht.

250.000 dollar
Toeristen betalen een kwart miljoen dollar voor een tripje in de onderzeeër naar het wrak van de Titanic. In de vermiste onderzeeboot zijn vijf mensen aanwezig met zuurstof voor drie dagen, haast is geboden. Dat het wrak van de Titanic zo'n 600 kilometer bij de kust vandaan ligt, bemoeilijkt de zoektocht.

Bekijk hierboven de experts in het fragment van RTL Nieuws.



Actuele video's

Meer actuele video's